17.12.2012 14:18

Στον Ι. Αρχοντάκη ο χρυσός σταυρός του Αγ. Ισιδώρου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τον χρυσό σταυρό του Αγίου Ισιδώρου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης της τοπικής εκκλησίας στην Π.Υ. Χίου για τη θέληση και την αυταπάρνηση που έδειξε στην καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου, απένειμε στον διοικητή της Π.Υ. Χίου Ιακ. Αρχοντάκη ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, ανήμερα του εορτασμού των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο τελευταίος πλέκοντας το εγκώμιο των στελεχών της Υπηρεσίας τόνισε ότι αν οι πυροσβέστες δεν έπεφταν με αυτοθυσία στο πύρινο μέτωπο τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για όλους.

Κάλεσε μάλιστα τα στελέχη της Πυροσβεστικής να επαγρυπνούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και να προστατεύουν την ανθρώπινη παρουσία από αντίστοιχες καταστάσεις.

«Η μόνη φλόγα που θα πρέπει να κρατήσεις άσβεστη εσύ και τα στελέχη της υπηρεσίας είναι αυτή της πίστης στο Θεό. Πάντα άξιος», ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος στον Ιακ. Αρχοντάκη

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ