26.3.2015 10:39

«Στόχος η αξιοποίηση του Γ. Καλουτάς» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΠΡΟΤΑΣΗ 2015"

Την δέσμευσή της ότι το εκθεσιακό κέντρο «Γ. Καλουτάς» θα αξιοποιηθεί ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 17ης εμπορικής έκθεσης «Πρόταση» 2015.

«Η δέσμευση της κ. Καλογήρου να επιτελέσει το εκθεσιακό κέντρο τον σκοπό για τον οποίον δημιουργήθηκε μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και μαζί με εμάς κι ολόκληρη την τοπική κοινωνία», είπε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς σημειώνοντας παράλληλα ότι προέχει η έκθεση να βγει εκτός των στενών ορίων του νησιού.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου ενώ εκτός των επιχειρήσεων που εκθέτουν τα προϊόντα τους σημαντική φέτος είναι και η συμμετοχή φορέων όπως η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, οι Ποδηλάτες, ο Φιλοζωικός κ.α.. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ