16.12.2015 20:59

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας οι… "καλικάτζαροι" της Πλατείας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα ακόμη μοναδικό φαινόμενο έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας, που έπειτα από καταγγελία του Δήμου Χίου αναζητά τους δράστες, της κλοπής των λουλουδιών από τις χριστουγεννιάτικες ζαρντινιέρες του Δήμου.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βιβή Ποταμούση, εδώ και μερικές ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο άγνωστοι να κλέβουν από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Δήμου τα φυτά που έχει τοποθετήσει ο Δήμος.

Παρότι είναι δεμένα με συρματόσχοινα οι δράστες επιλέγουν να «χτυπήσουν» τις ώρες που η πλατεία είναι σχεδόν άδεια από κόσμο. Τα συνεχή κρούσματα κλοπών ανάγκασαν τον Δήμο να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία ευελπιστώντας ότι σύντομα «οι καλικάτζαροι» των ημερών θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ