5.11.2013 11:51

Στο Μέγαρο του Ταμείου όλες οι υπηρεσίες

Στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης των υπηρεσιών του N.A.T., του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών του και της παραγωγικότερης λειτουργίας του, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του συνόλου των Οικονομικών Υπηρεσιών του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου από τα γραφεία της οδού Αλκιβιάδου 118, στο κεντρικό Μέγαρο (Εθνικής Αντιστάσεως 1, Πειραιάς).

 Η μεταστέγαση των υπηρεσιών θα αποβεί επωφελής για το Ταμείο, καθώς οδηγεί σε εκκένωση μιας πολυόροφης οικοδομής, σε καίρια θέση στο κέντρο της πόλης, που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πρόσθετο όφελος αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Ταμείου, είτε είναι πολίτες, είτε επιχειρηματίες, είτε θεσμικοί φορείς, που μέσα σε ένα κτήριο θα βρίσκουν όλες τις υπηρεσίες του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου.

Ήδη οι Οικονομικές υπηρεσίες του ΝΑΤ λειτουργούν κανονικά στον 4ο όροφο του κτηρίου του Ταμείου, στην Εθνικής Αντιστάσεως 1, Πειραιάς.
Τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις παραμένουν οι ίδιες.

Η συστέγαση όλων των υπηρεσιών για την καλύτερη λειτουργία του ΝΑΤ και τον περιορισμό των εξόδων, υπήρξε εξαρχής προτεραιότητα για τον νέο Πρόεδρο του ΝΑΤ, Γιώργο Θεοτοκά.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάιο η μετεγκατάσταση και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Ν.Α.Τ. από το κτήριο της οδού Αλκιβιάδου, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί πλέον όλες οι υπηρεσίες του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου στο κεντρικό Μέγαρο του Ν.Α.Τ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ