6.11.2014 17:55

Στο κτίριο του ΙΚΑ ο ΕΟΠΥΥ

Τέλος στα αναίτια και αδικαιολόγητα έξοδα και κόσμος στο άδειο πλέον κτίριο του Μεγάρου του ΙΚΑ μπαίνει με την απόφαση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ και του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού για συστέγαση των υπηρεσιών ΙΚΑ ΕΤΑΜ με τον ΕΟΠΥΥ.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η βουλευτής Χίου Μ. Σταυρινούδη αναφέρεται:

«Επιλύεται πλέον οριστικά το ζήτημα της μεταστέγασης των υπηρεσιών ΕΟΠΥΥ Χίου από μισθωμένο ακίνητο στους ιδιόκτητους χώρους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Το αίτημα της Βουλευτή Μαρίας Σταυρινούδη για μεταστέγαση των προαναφερόμενων υπηρεσιών γίνεται πλέον πραγματικότηταμε την Απόφαση που ελήφθη κατά τη σημερινή Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ ενώ με το αριθ.πρωτ. Γ23/3814/2014/6-11-2014 φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών «να παραχωρηθεί ο χώρος στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χίου στην ΠΕ.ΔΙ ΕΟΠΥΥ Χίου».

 

Όπως δηλώνει η Βουλευτής, με την αποτελεσματική παρέμβασή της με τους αρμόδιους φορείς, τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό Δημήτρη και την Υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Τριανταφυλλίδη Βασιλική «η συστέγαση των υπηρεσιών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΕΟΠΠΥ είναι πολλαπλώς επωφελής διότι αφενός μεν, επιφέρει σημαντικά διοικητικά και οικονομικά οφέλη στο ελληνικό Δημόσιο, αφετέρου δε, οδηγεί σε εξοικονόμηση πόρων από μεγάλα ποσά που καταβάλλονται σε ενοίκια. Στις συνθήκες που βιώνουμε και με όλες τις δοκιμασίες που υφίστανται οι πολίτες, θεωρώ ότι ακόμα κι ένα ευρώ εάν μπορούμε να εξοικονομήσουμε, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωσή μας να το επιδιώξουμε»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ