2.2.2017 15:51

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα ξύλα από την κοπή των ψηλών δέντρων [ΒΙΝΤΕΟ]

30 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί στο προσεχές διάστημα η εργολαβία της Υπηρεσίας Καθαριότητας που στόχο έχει την κοπή ψηλών κι επικίνδυνων δέντρων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ήδη γερανοφόρο όχημα προχώρησε στην κοπή και στο κλάδεμα των ευκαλύπτων στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου στο κέντρο της πόλης, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν σε διάφορες γειτονιές του κέντρου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη, μέσα από την εργολαβία των 30.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα γίνουν πάνω από 30 επεμβάσεις σε σημεία που έχουν υποδειχθεί από τους πολίτες κι έχουν καταγραφεί από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας ως επικίνδυνα.

Σημαντική είναι όμως και η πρωτοβουλία του Δήμου να συγκεντρώσει την ξυλεία από τις κοπές δέντρων σε χώρο στην περιοχή το Καστρομηνά και να τη διαθέσει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε όσους συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη, κυρίως για θέρμανση.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ