2.2.2017 15:51

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα ξύλα από την κοπή των ψηλών δέντρων [ΒΙΝΤΕΟ]

30 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί στο προσεχές διάστημα η εργολαβία της Υπηρεσίας Καθαριότητας που στόχο έχει την κοπή ψηλών κι επικίνδυνων δέντρων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ήδη γερανοφόρο όχημα προχώρησε στην κοπή και στο κλάδεμα των ευκαλύπτων στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου στο κέντρο της πόλης, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν σε διάφορες γειτονιές του κέντρου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη, μέσα από την εργολαβία των 30.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα γίνουν πάνω από 30 επεμβάσεις σε σημεία που έχουν υποδειχθεί από τους πολίτες κι έχουν καταγραφεί από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας ως επικίνδυνα.

Σημαντική είναι όμως και η πρωτοβουλία του Δήμου να συγκεντρώσει την ξυλεία από τις κοπές δέντρων σε χώρο στην περιοχή το Καστρομηνά και να τη διαθέσει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε όσους συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη, κυρίως για θέρμανση.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ