2.6.2025 10:33

Στις 17:00 της Τρίτης το ύστατο χαίρε στον Πέτρο Μαθιούδη

Το όνομα του αείμνηστου αντιδημάρχου θα δοθεί σε ανώνυμη οδό του Βροντάδου, έπειτα από απόφαση του Δήμου Χίου

Στις 17:00 της Τρίτης η Χίος θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον αντιδήμαρχο Πέτρο Μαθιούδη, από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, εκεί όπου φίλοι, συγγενείς και σύσσωμος ο αυτοδιοικητικός κόσμος του νησιού θα αποχαιρετήσει ένα άνθρωπο, παράδειγμα γνησιότητας, καλοσύνης και δοτικότητας.

Σε ένδειξη τιμής, ο Δήμος Χίου, πέραν όλων των άλλων αποφάσισε το όνομα του να δοθεί σε ανώνυμη οδό του Βροντάδου ενώ η κηδεία θα γίνει με δαπάνη του δήμου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ