31.10.2016 11:29

Στην ουρά για την πολυπόθητη ρύθμιση των 36 δόσεων

Ταλαιπωρία και ορθοστασία περίμενε όσους έσπευσαν σήμερα Δευτέρα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ, αφού η 31η Οκτωβρίου είναι η τελευταία ημέρα της μηνιαίας παράτασης που έδωσε η εταιρία στους πελάτες της προκειμένου να διακανονίσουν τα χρέη τους μέχρι και σε 36 δόσεις.

Τα γραφεία του τοπικού υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην περιοχή του Νοσοκομείου είχαν κατακλειστεί από δεκάδες πολίτες που υπομονετικά περίμεναν όρθιοι στην ουρά προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Πολλοί μάλιστα από αυτούς δεν είχαν μαζί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν εκ νέου χάνοντας τη σειρά τους.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ευνοϊκή ρύθμιση της ΔΕΗ λήγει σήμερα και δικαίωμα ένταξης έχουν όσοι λόγω χρεών διακόπηκε το ρεύμα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν κάνει αυθαίρετη επανασύνδεση στον μετρητή τους, εξαιρουμένου των περιπτώσεων που έχει γίνει ρευματοκλοπή, η επανασύνδεση θα γίνεται με προκαταβολή του 15% της οφειλής (αντί για 30% που ισχύει τώρα) και η εξόφληση σε 12 δόσεις -αντί για 8.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ