11.2.2015 12:03

Στην κατάψυξη η βόρεια Χίος [ΗΧΟΣ]

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ 24ΩΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τη δημιουργία παγετού στη Βόρεια και Βορειοδυτική Χίο αλλά και τις πτώσεις δέντρων εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεργείο της Περιφέρειας επιχειρούσε σε Αίπος και Προβατά προκειμένου να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό.

Σήμερα τα κυριότερα προβλήματα σύμφωνα με τον πολιτικό προϊστάμενο του ΠΣΕΑ Δήμου Χίου Γ. Ζώα εντοπίζονται στο οδικό επαρχιακό δίκτυο Χίου- Βολισσού και Χίου Αναβάτου με το μηχάνημα της Περιφέρειας να ρίχνει αλάτι στην περιοχή του «18».

Εκτός των προαναφερομένων, προβλήματα εντοπίστηκαν στο Μάρμαρο Καρδαμύλων καθώς όλη η παραλιακή ζώνη γέμισε με μεγάλη ποσότητα φυκιών, την ίδια ώρα που υπηρεσία πρασίνου και Πυροσβεστική συνεχίζουν από χθες τις κοπές δέντρων και την απομάκρυνση κλαδιών.

Σύμφωνα πάντως με την αντιδήμαρχο Β. Ποταμούση η Αμανή  δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα ήδη γνωστά της προσβασιμότητας στην περιοχή αλλά και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ