4.6.2013 11:13

Στη στενή, γνωστός αθίγγανος διαρρήκτης της Χίου

ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Αμείλικτη ήταν η δικαιοσύνη για την περίπτωση του 41χρονου αθίγγανου Σ.Α. που το πρωί της Δευτέρας κατόπιν εντολής του Ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκισή του καθώς τον τελευταίο 1 χρόνο έχει διαπράξει σειρά διαρρήξεων με στόχο νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο Σ.Α. κατηγορείται για τη διάρρηξη σε οικεία στα Θυμιανά (πριν από περίπου 1 χρόνο) μέσα από την οποία αφαίρεσε χρυσαφικά αλλά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του καθώς τον θεώρησε ύποπτο φυγής αλλά και άλλων αντίστοιχων αξιόποινων πράξεων.

Όμως πριν από την τελική σύλληψή του ο εν λόγω κατηγορούμενος τα ξημερώματα της Κυριακής εισέβαλλε σε επιχείρηση στον Καρφά αφαιρώντας δύο σχάρες αλουμινίου αξίας 1.500 ευρώ, τις οποίες ήταν έτοιμες να πουλήσει σε τοπική μάνδρα αγοράς μετάλλων.

Η Ασφάλεια Χίου αξιοποιώντας στοιχεία οδηγήθηκε μεθοδευμένα στα ίχνη του ενώ κατά την προανακριτική διαδικασία ομολόγησε τις πράξεις του και πλέον κρατείται στα κρατητήρια της Α.Δ. Χίου ενώ σύντομα αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή στην οποία θα παραμείνει μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ