1.12.2014 10:45

Στη δικαιοσύνη κατέφυγε ο συνδυασμός Λαμπρινούδη

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ «ΜΑΥΡΩΝ»

Φωτιές στο Δημοτικό Συμβούλιο άναψε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Politischios.gr κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2015 και στο οποίο γίνονται αναφορές για «μαύρα» κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας Ν. Μαρτάκη.

Το σχόλιο που προήλθε από τα έδρανα της συμπολίτευσης, ακούστηκε δύο φορές από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, διαψεύστηκε άλλες δύο φορές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης μέχρι που η συζήτηση τελικά έληξε προσωρινά.

Το θέμα επανήλθε σε υψηλότερους τόνους κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής με τον Στ. Καμπούρη να σημειώνει ότι ο συνδυασμός του ετοιμάζεται να προσφύγει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και να ζητήσει εξηγήσεις από τον συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας».

«Σε κάποια στιγμή ακούστηκε εν γένει η λέξη «μαύρα» δεν υπήρχε αναφορά σε μαύρους μισθούς. Εσείς αρπαχτήκατε και αναφέρεστε σήμερα στο θέμα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο», ήταν το σχόλιο του Μ. Βουρνού για να λάβει την απάντηση από τον Στ. Καμπούρη ότι μέχρι το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να έχουν αιτιολογήσει τις καταγγελίες για τα «μαύρα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ