16.5.2016 10:26

Στη βουλή το ενδεχόμενο διακοπής ηλεκτροδότησης του «Σκυλίτσειου»

ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» μετά την άρνηση του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ να προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες διακανονισμού των οφειλών του.

Η ΔΕΗ απαιτεί την άμεση αποπληρωμή των οφειλών του Γενικού  Νοσοκομείου Χίου οι οποίες ανέρχονται στο 1 εκατ. Ευρώ και στην τελευταία απόπειρα που κατεβλήθη από τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου για τον διακανονισμό της οφειλής και την εξεύρεση λύσης,  το τοπικό γραφείο δήλωσε αναρμόδιο παραπέμποντας την υπόθεση του διακανονισμού και την λήψη των σχετικών αποφάσεων στην κεντρική διοίκηση.

Το νοσοκομείο κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να ξεμείνει από ρεύμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του και τους κινδύνους που θα δημιουργηθούν για τους ασθενείς.

Το θέμα προωθήθηκε στη Βουλή μέσω του Νότη Μηταράκη που σε ερώτησή του προς τον Γ. Ξάνθο ζητά να μάθει σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να επιτευχθεί ο διακανονισμός των οφειλών και να απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ