16.5.2016 10:26

Στη βουλή το ενδεχόμενο διακοπής ηλεκτροδότησης του «Σκυλίτσειου»

ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου «Σκυλίτσειο» μετά την άρνηση του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ να προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες διακανονισμού των οφειλών του.

Η ΔΕΗ απαιτεί την άμεση αποπληρωμή των οφειλών του Γενικού  Νοσοκομείου Χίου οι οποίες ανέρχονται στο 1 εκατ. Ευρώ και στην τελευταία απόπειρα που κατεβλήθη από τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου για τον διακανονισμό της οφειλής και την εξεύρεση λύσης,  το τοπικό γραφείο δήλωσε αναρμόδιο παραπέμποντας την υπόθεση του διακανονισμού και την λήψη των σχετικών αποφάσεων στην κεντρική διοίκηση.

Το νοσοκομείο κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να ξεμείνει από ρεύμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του και τους κινδύνους που θα δημιουργηθούν για τους ασθενείς.

Το θέμα προωθήθηκε στη Βουλή μέσω του Νότη Μηταράκη που σε ερώτησή του προς τον Γ. Ξάνθο ζητά να μάθει σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να επιτευχθεί ο διακανονισμός των οφειλών και να απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης του Γ. Ν. Χίου;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ