3.10.2013 11:16

Στα Σφαγεία τους έψαχναν, στη ΒΙΑΛ τους βρήκαν

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ

Στο στόχαστρο αγνώστων που αποζητούσαν το εύκολο χρήμα, μπήκαν οι προς απόσυρση σιδερένιοι κάδοι του Δήμου που ήταν φυλαγμένοι σε αποθήκη στην περιοχή των Σφαγείων και προορίζονταν για δημοπρασία ώστε να πουληθούν ως σκραπ.

Μάλιστα η Οικονομική Επιτροπή είχε ορίσει και την τιμή των 220 ευρώ ανά τόνο σιδερένιου κάδου, ώστε να προκύψει και οικονομικό όφελος από την απόσυρσή τους.

Όμως πριν τη δημοπρασία έκπληκτοι οι υπάλληλοι καθαριότητας διαπίστωσαν ότι μεγάλος αριθμός κάδων είχε κάνει «φτερά» μέσα από την αποθήκη με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ο Δήμος και στη συνέχεια η Ασφάλεια Χίου.

Τελικά μετά από έρευνες 3 ημερών οι κάδοι εντοπίστηκαν σε έκταση δίπλα στο πρώην εργαστήριο της ΒΙΑΛ, καθαροί και συνεπώς έτοιμοι για πώληση.

Όμως τα σχέδια των αγνώστων δραστών χάλασε η Αστυνομία αφού μετά τον εντοπισμό, τους επέστρεψε στον Δήμο Χίου.

Πλέον σύμφωνα με τον Π. Λαμπρινούδη μελετάται η μεταφορά τους σε στεγασμένο ασφαλή χώρο, πιθανά σε κτίριο του πρώην Δήμου Ομηρούπολης εντός του Βροντάδου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ