12.4.2014 11:12

Σπάει στα δύο

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας καθώς προβλέπει την κατάργηση των πρώην Αστυνομικών Διευθύνσεων και τη μετονομασία τους Αστυνομικές Διευθύνσεις Τάξεως.

Τον γενικό συντονισμό αναλαμβάνει ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Λαγός ενώ δημιουργείται Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Βορείου Αιγαίου με Διευθυντή τον Παναγιώτη Σαμαρά.

Σε ότι αφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου αυτή σπάει στα δύο. Συγκεκριμένα δημιουργείται η Αστυνομική Διεύθυνση Τάξεως Χίου που περιλαμβάνει την Τροχαία και την Τάξη, δηλαδή το πρώην Αστυνομικό Τμήμα Χίου ενώ δημιουργείται και Ασφάλεια Χίου που υπάγεται άμεσα στον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφάλειας Β. Αιγαίου Π. Σαμαρά.

Σε αυτή τη θέση ως Αστυνομικός Διευθυντής Τάξεως Χίου ορίζεται με βάση την αναδιάρθρωση ο Δημήτριος Γατσιός με βοηθούς του Ανδρέα Δαμίρη και Κώστα Ντούπη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ