28.5.2012 11:11

Σώθηκε από πτώση 5 μέτρων

• ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Από θαύμα σώθηκε χθες ένα 11χρονο αγοράκι από την Αλβανία, αφού το παιχνίδι του στην ταράτσα του σπιτιού του στο κέντρο της πόλης, παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την ίδια του τη ζωή.
Συγκεκριμένα, το ανήλικο παιδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξεφεύγοντας από την προσοχή των γονιών του, ανέβηκε στην ταράτσα και άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, βρέθηκε στο κενό κάνοντας πτώση 5 μέτρων και καταλήγοντας στο πεζοδρόμιο.
Έντρομοι οι γονείς του παιδιού κάλεσαν το ασθενοφόρο αμέσως, το οποίο έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, μεταφέροντας το ανήλικο αναίσθητο και με αιμορραγία στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.
Άμεσα οι γιατροί διέγνωσαν ρήξη σπλήνας, κάνοντάς του άμεσα εισαγωγή στον χειρουργικό θάλαμο και υποβάλλοντας το σε επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.
Η άμεση κινητοποίηση των ιατρών φαίνεται ότι απέβη σωτήρια, μιας και η υγεία του 11χρονου φαίνεται να καλυτερεύει συνεχώς ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε θάλαμο της χειρουργικής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ