6.8.2012 11:20

Σχέδιο "Ξένιος Ζευς" και στη Χίο

- ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΙΟΥ

Δύο Αιγύπτιους στην περιοχή των Θυμιανών συνέλαβαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου, στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων που πραγματοποιεί η υπηρεσία για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.
Έτσι έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες, διέμεναν παράνομα στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκονται αντιμέτωποι με την απέλασή τους και την επαναπροώθησή τους στη χώρα τους.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που έθεσε από την προηγούμενη Παρασκευή το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στην περιφέρεια, με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου να περιμένει το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση «σκούπα» για τον εντοπισμό μεταναστών που στερούνται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και παραμονής στα διοικητικά όρια της χώρας μας.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ