1.11.2012 15:02

Ρεπορτάζ στη Βολισσό από το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας

Το ιστορικό και πανέμορφο χωριό Βολισσός, στη Βόρεια Χίο, επισκέφθηκε πρόσφατα συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Foreign Correspondent» (Ξένος Ανταποκριτής) του κρατικού αυστραλιανού καναλιού ABC. 

Ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Φίλιπ Ουίλιαμς πήρε συνέντευξη από τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, ο οποίος τελευταία προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ξένων μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον του «Ξένου Ανταποκριτή» δεν επικεντρώθηκε μόνο στον συγγραφέα Γ. Μακριδάκη, αλλά και στον νέο άνθρωπο που επιλέγει να αφήσει την πόλη και να εγκατασταθεί μόνιμα σε ένα χωριό, να καλλιεργήσει τη γη και να βρει εναλλακτικές λύσεις σε περίοδο κρίσης.

Όπως σημείωσε ο Φίλιπ Ουίλιαμς, ο Γιάννης Μακριδάκης είναι ένας Χιώτης ακτιβιστής, ερευνητής, πολιτικογράφος, λογοτέχνης, αλλά και ιστορικός συγγραφέας, που εντυπωσιάζει τόσο με τις απόψεις του όσο και με τη γενικότερη στάση ζωής του.

Η εκπομπή αναμένεται να μεταδοθεί τον Νοέμβριο στην Αυστραλία.
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: http://www.zougla.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ