29.10.2012 12:56

Ψάχνουν καπετάνιο

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Ν. ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών έχει προκηρύξει τη θέση Πλοιάρχου Α' Τάξης ή ελλείψει υποψηφίων Β' τάξης ως Επιστημονικού Συνεργάτη για να διδάξει τους αυριανούς πλοιάρχους στο ακαδημαϊκό έτος 2012-13. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ Β43ΞΟΠΟ-ΕΙΨ καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας www.yen.gr, ενώ πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα 22710-55710 & 55209. Η προθεσμία λήγει την 1η Νοεμβρίου 2012 και η μη πρόσληψη πλοιάρχου ως καθηγητή συνεπάγεται την απώλεια διδακτικών ωρών και την μετάθεση των εξετάσεων, που ανατρέπει τον προγραμματισμό της Ακαδημίας και των σπουδαστών της.
Ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών με ανακοίνωση του «Καλεί τους πλοιάρχους - μέλη και φίλους του ΣΦΟ καθώς και όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες να συνδράμουν το σημαντικό έργο της ΑΕΝ και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νέους και στις νέες, που αγαπούν τη θάλασσα και επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν στα πλοία της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας. Επίσης παρακαλούμε όποιους γνωρίζουν τυχόν ενδιαφερόμενους να τους ενημερώσουν το συντομότερο, καθώς και να διακινηθεί η παρούσα έκκληση σε λοιπές ναυτιλιακές εταιρείες, ώστε να πληρωθεί η θέση και να μην δημιουργηθούν κενά».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ