6.8.2021 13:02

Πρωτοβουλία του Δήμου Χίου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Ο Δήμος Χίου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Ειδικότερα, συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας που διατηρούνται εκτός ψυγείου, φάρμακα όπως Depon, Depon παιδικό σιρόπι, Ponstan, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, τεχνητά δάκρυα, φυσιολογικό ορό, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και είδη ρουχισμού, στα εξής σημεία συγκέντρωσης:

1) Στη Δημοτική Πινακοθήκη όπου στεγάζεται προσωρινά η Δ/νση Πρόνοιας, Ανδ. Συγγρου 1-3, τηλ. 2271350060.

2) Στο Κοινωνικό Φαρμακείο στην Πλατεία Ηρώων Προσκόπων Μικρασίας, τηλ, 2271351751.

3) Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Καστρομηνά, τηλ 2271351753.

Η παραλαβή των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 7:00 πμ με 3:00μμ και έως τις 13 Αυγούστου 2021, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση για τυχόν παράταση της δράσης.

Η διανομή τους θα γίνει σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των Δήμων που επλήγησαν. 

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, τους φορείς να προσφέρουν και να σταθούμε ακόμα άλλη μια φορά εμπράκτως στο πλευρό των συνανθρώπων μας που διανύουν δύσκολες ώρες. 

 Όλοι μαζί μπορούμε!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ