28.11.2014 15:14

Πρώτο βήμα προς την κοινωνία [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡHΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 155 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

155 άτομα από τα Τμήματα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης είδαν τους κόπους ετών να αποδίδουν επιτέλους καρπούς καθώς το πρωί της Παρασκευής παρέλαβαν  τα πολυπόθητα πτυχία τους, παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και των στελεχών της πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η τελετή καθομολόγησης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου καθηγητή Στ. Γκρίτζαλη με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πλέον είναι γνωστό ότι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κλαις δύο φορές. Μία όταν φεύγεις από το μεγάλο αστικό κέντρο για να ενταχθείς σε μία νησιώτικη κοινωνία, και μία όταν φεύγεις από αυτή με τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον αλλά και τις καλύτερες αναμνήσεις».

Στη διάρκεια της Τελετής Καθομολόγησης επιδόθηκαν δεκάδες σημαντικές υποτροφίες στους αριστεύσαντες από ναυτιλιακές εταιρίες ενώ μοιράστηκαν στους πρώτους και εισιτήρια για Αθήνα και Πειραιά από HSW, B.S. Ferries αλλά και την Aegean Airlines. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ