22.7.2020 11:42

Πρώτη κάλπη για τον Σύλλογο Αποφοίτων του Ανδρεάδειου

Oλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την αναγνώριση του Συλλόγου αποφοίτων και φίλων του Ανδρεάδειου Γυμνασίου και Λυκείου Βροντάδου και καλούνται τα μέλη να εκλέξουν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όρισε την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:00 μμ στον αύλιο χώρο του συγκροτήματος των διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςτου Βροντάδου (γήπεδο Γυμνασίου), για να τηρηθούν και οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3-μελούς Ελεκτικής Επιτροπής για τα τρία  επόμενα χρόνια.

«Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στην Γ.Σ και να θέσουν υποψηφιότητα για εκλογή  στο Δ.Σ και την Ε.Ε όσοι και όσεςέχουν τη διάθεση να προσφέρουν μέσα απόένα θεσμό που προσδοκά να στηρίξει τα Σχολεία μας, την Παιδεία, και τα  μέλη του, μέσα απο πρωτοποριακές δράσεις.

Διακίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμιακά εντάξει μελη. Η ετήσια συνδρομή είναι δέκα (10) ευρώ. Όσοι ήταν στην καταστατική Γενική Συνέλευση και έχουν πληρώσει την συνδρομή τους είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και θα παραλάβουν και την απόδειξήτους.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης και φυσικά να θέσουν υποψηφιότητα.

Θεωρούμε οτι η στήριξη του συλλόγου είναι υποχρέωση όλων μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ