8.1.2016 14:43

Προσλήψεις στο νοσοκομείο

Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Mε 18 στελέχη θα ενισχυθεί για οκτώ μήνες το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί όσο είναι δυνατόν καλύτερα στις αυξημένες απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης που έχει δημιουργήσει η προσφυγική/μεταναστευτική κρίση που επιβαρύνει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Έκτακτη βοήθεια

Στα πλαίσια των γενικότερων προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Σκυλίτσειο θα ενταχθούν  9 (εννέα) επιστημονικοί συνεργάτες και  9 (εννέα) διασώστες του ΕΚΑΒ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα  Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DGHOME) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εκρεμότητες

Θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση έργου οκτάμηνης (8) διάρκειας, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα αρχίσουν να δουλεύουν.

«Είναι ένα μπόνους στα Περιφερειακά νοσοκομεία για να βοηθηθούν να στο πολύ αυξημένο έργο που έχουν. Το υπουργείο μας λέει ότι είναι πολύ πιθανόν να ανανεωθούν οι συμβάσεις  και πέραν του οκταμήνου που προβλέπεται αρχικά. Πότε θα αναλάβουν εργασία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη», δηλώνει η Αναπληρώτρια Διοικητής του νοσοκομείου Ελένη Βουτιέρου.

«Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες για τον τρόπο απασχόλησης, μάλλον θα τεθούν στη διάθεση του νοσοκομείου. Βέβαια εκκρεμεί το πάγιο αίτημα μας για μόνιμες προσλήψεις, αλλά προς το παρόν μας βοηθούν με αυτές», συμπληρώνει.

Οι αμοιβές τους θα είναι αντίστοιχες με το μισθολόγιο  που έχει ορισθεί από το  Ενιαίο Μισθολόγιο.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 14/01/2016στις 15:00.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123.

Συμπληρωματικές ή  διευκρινιστικές πληροφορίες  παρέχονται από το Γραφείο Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, στο τηλέφωνο 210 52 12 890, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από  09:00 έως 14:00.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

 

1.  Ένας (1) γιατρός ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Παιδιατρικής ή Γενικής Ιατρικής

2.  Έναν (1) γιατρός, ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Ορθοπεδικής

3.  Ένας (1) γιατρός , ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Καρδιολογίας

4.  Ένας (1) γιατρός, ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Παθολογίας

5. Τρεις (3) Νοσηλευτές, ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ Νοσηλευτών

6. Ένας  (1) Τεχνολόγος Ακτινολόγος, ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας ή ΔΕ Χειριστών-Εμφανιστών

7. Ένας (1) Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων ή ΔΕ Παρασκευαστών-στριών

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ