28.7.2014 10:36

Προσφυγή κατά της απόφασης

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ

Αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι ο Δήμος άδικα σπατάλησε το ποσό των 20.000 ευρώ για να «ντύσει» με τοπία της Χίου το κτίριο της παλιάς ιχθυόσκαλας είναι οι 30 πολίτες που προσέφυγαν κατά της απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Απορρίφθηκε

Εξετάζοντας τις αιτιάσεις των 30 πολιτών ο νέος Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, απέρριψε την ένστασή τους σημειώνοντας στο σχετικό δικαιολογητικό της απόφασης ότι:

«Επειδή στην προκειμένη περίπτωση οι προσφεύγοντες δεν έχουν έννομο συμφέρον για την ακύρωση της προσβαλλόμενης απόφασης, δεδομένου δεν υπάρχει ειδική σχέση μεταξύ τους η οποία να θίγεται κατά τρόπο βλαπτικό (προσωπικό), ούτε βλάβη την οποία υφίστανται προσωπικώς οι αιτούντες (άμεσο), ούτε βλάβη που να υφίσταται κατά το χρόνο έκδοσης της προσβαλλόμενης πράξης ή της εξέτασης της προσφυγής (ενεστός).

Επειδή, κατά τα ανωτέρω διαλαμβανόμενα, η εξεταζόμενη προσφυγή δεν έχει κατατεθεί παραδεκτώς, συνεπώς δεν γίνεται τυπικώς δεκτή και δεν εξετάζεται περαιτέρω».

Μέχρι τελεσιδικίας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 30 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

«Με μία μη νόμιμη απόφασή του ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου επιχειρεί να νομιμοποιήσει μία μη νόμιμη απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Χίου σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, προκειμένου να δαπανηθούν αναίτια 20.000 ευρώ.

Από την πλευρά μας θα ασκηθούν κατά αυτής όσα προβλέπονται από το νόμο για παρόμοιες πολιτικές συμπεριφορές.

Επί της ουσίας δεν εξετάστηκε κανένας από τους σοβαρούς λόγους στους οποίους στηρίχτηκε η προσφυγή μας.

Μέχρι τελεσιδικίας δεν επιτρέπεται να γίνει καμία εργασία όπως ο νόμος προβλέπει».  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ