1.3.2017 15:22

«Προσεχώς οι εισηγήσεις για το προσφυγικό στο Δημοτικό Συμβούλιο» [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε επίπεδο συλλογής πληροφοριών και ανταλλαγής απόψεων, εξαντλούνται προς το παρόν οι συνεδριάσεις της νεοσύστατης επιτροπής του Δήμου για το προσφυγικό, με τα μέλης της να πραγματοποιούν σειρά συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς.

Τελευταία συνεδρίαση, η 4η κατά σειρά, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο το μεσημέρι της Τρίτης και που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 5 ώρες. Τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν από την Αστυνομία, την Εισαγγελία και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους πιθανούς τρόπους επίλυσής τους.

«Οι επαφές μας γίνονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο και υπάρχει άριστη συνεργασία με όλους. Καταθέτουμε τους κοινούς μας προβληματισμούς και σύντομα θα φέρουμε τις πρώτες μας εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση», αρκέστηκε να αναφέρει ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ