6.11.2012 13:49

Πρόβα τζενεράλε για την αυριανή ψηφοφορία (ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνδικαλιστικοί φορείς του νησιού με αφορμή την κατάθεση νέων μέτρων το απόγευμα της Τετάρτης.

Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΣΕΣΝΟΧ, Ναυτικοί, ΕΛΜΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, φοιτητές και πλήθος απλού κόσμου, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Βουνακίου διατρανώνοντας την αντίθεσή τους με τα «νέα μέτρα εξαθλίωση», που όπως είπαν αποτελούν την οριστική ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας.

 

Οι διαδηλωτές πραγματοποιώντας πορεία στάθηκαν για αρκετή ώρα έξω από τα γραφεία των δύο βουλευτών, καλώντας τους να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα ενώ τους προειδοποίησαν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση εάν υπερθεματίσουν με την ψήφο τους στην αυριανή διαδικασία της Βουλής.

 

Μάλιστα όπως είπαν η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί αύριο γι’ αυτό κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στην κινητοποίηση της Τετάρτης στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Βουνακίου, αυτή τη φορά με τη στήριξη και των εμπόρων.  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ - ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "Π" ΣΤΟ FACEBOOK

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ