12.11.2013 13:36

Πόσο ασφαλείς είναι οι δρόμοι στα νησιά της Περιφέρειας;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ Ν. ΓΙΑΚΑΛΗ

Το ζήτημα της συγκρότησης και λειτουργίας των Επιτροπών Οδικής Ασφάλειας στις 3 Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Χίου και Σάμου θίγει σε ερώτησή του στον Περιφερειάρχη Ν. Γιακαλή ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Β. Τεντόμας.

«Επειδή οι αποφάσεις και οι απόψεις του περιφ. συμβουλίου δεν είναι μόνο να καταχωρούνται στα πρακτικά των συνεδριάσεων, αλλά να υλοποιούνται.

Επειδή τα τροχαία ατυχήματα στη περιφέρειά μας και κυρίως στη Λέσβο δεν λένε να μειωθούν,

 

Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης

 

1.      Αν συγκροτήθηκαν και λειτούργησαν στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου και Ικαρίας οι προβλεπόμενες από την απόφαση μόνιμες επιτροπές Οδικής Ασφάλειας και ποιά η μέχρι σήμερα δραστηριότητά τους.

2.      Σε ποιό βαθμό υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα οι προτάσεις του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών; (άμεσα - μεσοπρόθεσμα - μακροπρόθεσμα μέτρα) και ειδικότερα η πρόταση  για αξιοποίηση των στοιχείων της βάσης δεδομένων, που έχει ήδη δημιουργηθεί στη Λέσβο και του Γεωγραφικού Συστήματος και επέκταση αυτής σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ