11.4.2015 11:50

«Πνίγηκε» από Τούρκους το νησί [ΒΙΝΤΕΟ]

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΧΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ

Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί του Μ. Σαββάτου στο Τελωνείο Χίου με τους επισκέπτες από τα έναντι τουρκικά παράλια να συρρέουν κατά χιλιάδες για να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό έθιμο του ρουκετοπόλεμο.

Οι άσχημες καιρικές δεν της Μ. Παρασκευής δεν πτόησαν τους γείτονες που μέχρι και τελευταία στιγμή προσπάθησαν να εξασφαλίσουν ένα δωμάτιο στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού.

Μόνο μέχρι τις 9 το πρωί έφθασαν στο νησί πάνω από 1500 άτομα ενώ εξαιτίας του αυξημένου όγκου τα πλοία της γραμμής πραγματοποίησαν έκτακτα ακόμα 2 δρομολόγια μεταφέροντας περίπου άλλους τόσους.

Το Τελωνείο λειτούργησε με 4 συνολικά σημεία ελέγχου κι ένα σημείο έκδοσης ΒΙΖΑ. Όμως παρά τις συνεχείς προσπάθειες των τελωνειακών να συντονίσουν την κατάσταση οι επισκέπτες ήταν τόσοι πολλοί που δημιουργήθηκαν τριπλές και τετραπλές σειρές.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φώτο

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ