2.4.2024 15:28

«Πλήρως ώριμο έργο το 2025 η στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με αυτισμό» (Video)

Με γοργούς ρυθμούς παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν λόγω των αδειοδοτήσεων από την υπηρεσία δόμησης και την αρχαιολογική υπηρεσία, προχωρά το έργο της ανέγερσης της στέγης υποστηριζόμενη διαβίωσης ατόμων με αυτισμό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αυτισμού Χίου Αντώνη Ζερβάκη, στόχος είναι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να είναι τελειωμένες όλες οι μελέτες και να βρίσκονται στο στάδιο εφαρμογής.

«Μιλάμε για την αρχιτεκτονική, τη στατική και την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις αδειοδοτήσεις στα τεύχη δημοπράτησης και να έχουμε ένα πλήρως ώριμο έργο στις αρχές του 2025. Εμείς έχουμε έρθει από πριν σε συνεργασία με τη διαχειριστική αρχή του ΕΣΠΑ ώστε όταν είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να εντάξουμε το έργο για χρηματοδότηση.

Τα έργα ουσιαστικά είναι η υλοποίηση του κτιρίου, είναι η προμήθεια του εξοπλισμού και η προμήθεια 2 μικρών λεωφορείων. Εγώ από την δικιά μου την πλευρά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο ο οποιος είναι κοντά μας και μας υποστηρίζει σε κάθε μας βήμα», δήλωσε ο κ. Ζερβράκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ