22.1.2017 16:05

Πιστεύουν στο θαύμα [ΦΩΤΟ]

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΖΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ. ΣΤΗ ΜΠΕΛΛΑ ΒΙΣΤΑ

Σεζόν πολύ ευχάριστων  εξελίξεων στο θέμα της νομιμοποίησης και επισκευής των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Χ. θα είναι η φετινή, πιστεύουν η διοίκηση  του συλλόγου  και ο δήμος Χίου. Το κλίμα αισιοδοξίας επισημάνθηκε από το Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού κατή τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του από το βήμα της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Ομίλου στο ξενοδοχείο Χανδρή. Την πίστη  για τις αισιόδοξες εξελίξεις  επιβεβαίωσε στον «π» και ο  πρόεδρος  του ΝΟΧ Άγγελος Μελέκος.

Η πίττα

Στην καθιερωμένη  ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου βράβευσε 71 αθλητές την εταιρία Astra airlines  και τους άλλους χορηγούς του Ομίλου που εκπροσωπεί επαγγελματικά  το μέλος της διοίκησης  Βασίλης Καλαργυρός.

Σταθερή άνοδος

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ναυτικού  Όμιλου Άγγελος Μελέκος  επανέλαβε τη φιλοσοφία της λειτουργίας  που καλλιεργείται στην ομάδα από τότε που ιδρύθηκε  με εφαλτήριο την  οικογενειακή ατμόσφαιρα και βάση εκτόξευσης  το μαζικού αθλητισμό  όλα τα επίπεδα του συλλόγου .  Τόνισε ότι  όλα τα τμήματα παρουσιάζουν σταδιακή σταθερή άνοδο, στάθηκε ιδιαίτερα σ τις επιτυχίες των αθλητών την περσινή σεζόν  και επισήμανε ότι και φέτος  όλα τα τμήματα είναι μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί παρά το ότι είμαστε ακόμη στη μέση της αγωνιστικής χρονιάς.

Στήριξη

Στους σύντομους χαιρετισμούς που  απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς τόνισαν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα στηρίζει πάντα στα πλαίσια του εφικτού τις δράσεις του ΝΟΧ.

Οι τυχεροί

Τα φλουριά  της Πρωτοχρονιάτικης πίττας και των ατομικών αρτοσκευασμάτων  κέρδισαν  η διοίκηση του  ΝΟΧ και ο  αθλητής του τμήματος κολύμβησης Σταμάτης Λαγκώνας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ