24.10.2012 17:36

Πήρε τη ζωή της στα χέρια της

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ Υ.ΜΑΝΕ

«Πήρε τη ζωή της στα χέρια της» η Υρώ Μανέ, για δεύτερη χρονιά, αφού μετά την περσινή επιτυχία του έργου, η παραγωγή αποφάσισε να ανεβεί ξανά στον Ταύρο, στη μικρή Σκηνή του Πολυχώρου «Ελληνικός Κόσμος» στην αίθουσα «Ιφιγένεια».
Στο ομώνυμο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, εκτός από τη Χιώτισσα καλλιτέχνη, συμπρωταγωνιστούν οι Μαρία Σολωμού, Κρατερός Κατσούλης και Νίκος Αρβανίτης.  
Πρόκειται για το τρίτο μέρος μιας τριλογίας, με το οποίο ο συγγραφέας ολοκληρώνει ένα θεματικό κύκλο που ξεκίνησε με το διάσημο «Γάλα» του και συνεχίστηκε με τους κλειστοφοβικούς «Αγνοούμενους».
Το έργο έχει διάρκεια 90 λεπτά, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης και οι λοιποί συντελεστές είναι, στα σκηνικά και κοστούμια η Έλενα Χριστούλη, στη μουσική ο Σταμάτης Κραουνάκης και στους φωτισμούς η Χριστίνα Θανάσουλα.
Η παραγωγή θα παίζεται έως την Κυριακή των Βαΐων, κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 19.30 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15.
Το εισιτήριο είναι στα 15 και το μειωμένο στα 10€ για φοιτητές, ανέργους και όσους ανήκουν σε ομάδες κατηγοριών που δικαιούνται έκπτωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ