8.10.2012 9:57

Πήγε να εξαπατήσει και έπεσε πάνω στον διοικητή της Ασφάλειας

• ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ

Απίστευτα «άτυχος» φαίνεται ότι ήταν το πρωί της Κυριακής, ένας 50χρονος άνδρας από την Λάρισα, που βρέθηκε στη Χίο με σκοπό να εξαπατήσει συμπολίτες μας εκμεταλλευόμενος τη φωτογραφία μίας νεαρής κοπέλας που είχε προβάλει σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ ο Alpha και που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 
Στην προσπάθειά του να αποσπάσει διάφορα μικρά και μεγάλα χρηματικά ποσά ο 50χρονος επισκέφθηκε όλες τις καφετέριες της Απλωταριάς, προσποιούμενος ότι ήταν πατέρας της νεαρής. Επιδείκνυε μάλιστα και συγκεκριμένες φωτογραφίες των οποίων η πιστότητα ήταν γνήσια.
 
Όταν έφθασε σε ένα συγκεκριμένο τραπέζι, ένας από τους θαμώνες τον ρώτησε αν το παιδί αυτό ήταν δικό του. Ο 50χρονος απαντώντας ότι δεν είχε σχέση με την εικονιζόμενη ανέφερε ότι το έκανε για να ζήσει τα παιδιά του.
 
Δυστυχώς όμως για αυτόν, δεν γνώριζε ότι ο συνομιλητής του ήταν ο διοικητής της ασφάλειας Χίου Α. Δαμίρης, ο οποίος ειδοποίησε περιπολικό της άμεσης δράσης προκειμένου να συλλάβουν τον 50χρονο για απάτη.
Από τον έλεγχο πάντως διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για ανάλογα περιστατικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες βράδυ οδηγήθηκε στο λιμάνι από τα στελέχη της Ασφάλειας προκειμένου να φύγει εκτός Χίου με το πλοίο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ