10.11.2014 15:54

Πέρασε το crash test [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ

Σε τροχιά επαναλειτουργίας βρίσκεται και πάλι το δημόσιο ΚΤΕΟ Χίου με τον πρώτο δοκιμαστικό έλεγχο Ι.Χ. και βαρέου οχήματος να κρίνεται ως απόλυτα επιτυχής.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΚΤΕΟ Σάμου Γ. Πανούσο που βρίσκεται στη Χίο προκειμένου να μπορέσει να επαναλειτουργήσει το τοπικό ΚΤΕΟ το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων φορίτων, βυτιοφόρα αλλά και λεωφορεία ενώ αργότερα σειρά θα πάρουν και τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα.

Στη δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων αλλά και των πρώτων ελέγχων ήταν παρούσα και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου που έκανε λόγο για ένα σημαντικό στοίχημα που πλέον δρομολογείται.

«Είναι η πρώτη ημέρα που γίνεται ο έλεγχος σε βαρέα οχήματα. Στόχος μας είναι να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά το δημόσιο ΚΤΕΟ της Χίου. Ευχαριστούμε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες σε Μυτιλήνη, Σάμο και Χίο που δούλεψαν συνολικά ως Περιφέρεια προκειμένου να έχουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Επόμενο μεγάλο αποτέλεσμα είναι η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Σάμου», δήλωσε η Χρ. Καλογήρου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ