10.2.2023 12:28

ΠΑΣΟΚ Χίου - Συγκέντρωση υλικού για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να βοηθήσουν στην συγκέντρωση υλικού για του σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και Συρία.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

Σκηνές

Κουβέρτες

Μπουκάλια θερμός

Φακοί

Τρόφιμα μακράς διάρκειας – κονσέρβες

Παιδικές τροφές – πάνες

Είδη προσωπικής υγιεινής

Ιατροφαρμακευτικό υλικό

Η συλλογή των ειδών της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους θα πραγματοποιηθεί από Σάββατο 11/2/2023 μέχρι και Τρίτη 21/2/2023 στο κατάστημα του Χριστόφορου Κριμιζή (Ευστρατίου Αργέντη 14, τηλ. 2271023327) στην πόλη της Χίου, είτε στο Περιφερειακό τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Πολυτεχνείου 25-27, τηλ. 22710 44721).

«Γεγονότα συνταρακτικά όπως ο πρόσφατος σεισμός στην Τουρκία, φέρνουν για πολλοστή φορά στο προσκήνιο την αναγκαιότητα για αλληλεγγύη και αδελφοσύνη των λαών που έρχεται να συντρίψει κάτω την μισαλλοδοξία, τον διχασμό και τον άκρατο λαϊκισμό που τυφλώνει και χειραγωγεί τις μάζες» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ