23.3.2015 18:50

Παρασημοφορήθηκε ο Χρήστος Δρίβας [ΦΩΤΟ]

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

Με την ύψιστη διάκριση της Γαλλικής Δημοκρατίας παρασημοφορήθηκε σήμερα το πρωί στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας ο Χιώτης Ταξίαρχος και Επιτελάρχης  του Στρατηγείου Χρήστος Δρίβας.

Ο Πρέσβης της Γαλλίας απένειμε στον συμπατριώτη μας το Χρυσό Μετάλλιο Άμυνας της χώρας του ως ένδειξη για τη συνεισφορά του σε ιδιαίτερα κρίσιμές αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Η παρασημοφόρηση έγινε παρουσία του Α/ ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκου και του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής Patric De Rousiers.

Το πανηγυρικό κλίμα αμαύρισε ο Τούρκος διοικητής της SEEBRIG Ταξίαρχος Hakan Eser. Συγκεκριμένα αφού  τα τμήματα είχαν παραταχθεί στο χώρο του Στρατηγείου είχαν φθάσει στο χώρο και ο Γάλλος Πρέσβης, ο Τούρκος  διοικητής της SEEBRIG έφτασε στο χώρο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και τον Υπασπιστή του.

Μόλις ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser αντίκρισε  τον Ελλαδίτη Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς  Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο, έκανε μεταβολή και έφυγε από την τελετή χωρίς δικαιολογία.

Παρόλα αυτά κανένας από τους παρόντες δεν έδωσε σημασία κι έτσι η τελετή συνεχίστηκε κανονικά.

Σε ότι αφορά τον συμπολίτη μας Χρ. Δρίβα μετά την ανώτατη διάκριση ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νάπολη και συγκεκριμένα στο Νατοϊκό Στρατηγείο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ