28.1.2017 14:33

Παραμονεύει ο εφιάλτης των διαρρήξεων

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Εντείνεται το κλίμα ανασφάλειας στο κέντρο της πόλης με την Αστυνομία να μην προλαβαίνει τις κλοπές και τις διαρρήξεις. Στον μακρύ κατάλογο, προστέθηκαν ακόμα 3 περιστατικά σε λιγότερο από ένα 24ωρο.

Σε ενημέρωσή της η Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου αναφέρει δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καταστήματα της πόλης.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε κατάστημα 46χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας βοηθητική είσοδό του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταγγελία, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα 54χρονης ημεδαπής, παραβιάζοντας παράθυρο του και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Η τρίτη περίπτωση αφορά σε απόπειρα κλοπής που καταγράφηκε σε κατάστημα 41χρονου στο κέντρο της πόλης αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με την καταγγελία άγνωστοι δράστες παραβίασαν εξωτερική κατασκευή του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από αυτό.

Για όλες τις περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ