Κοινωνία

1/8/15 14:06

τελ. ενημ.: 1/8/15 14:08

Παραμένει στο "κόκκινο" η Χίος- Αυξημένη προσοχή εφιστά η Π.Υ. Χίου

Στην κατηγορία 4 του χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς παραμένει η Χίος και την Κυριακή για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο.  Εξαιτίας της ενίσχυσης των ανέμων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών, ώστε να αποφεύγεται κάθε εργασία, κυρίως υπαίθρια που μπορεί να αποτελέσει την αιτία έναρξης πυρκαγιάς.

Σε περίπτωση που υπάρξει η παραμικρή υπόνοια για συμβάν, οι πολίτες θα πρέπει να καλούν άμεσα το 199 και να ενημερώνουν το ακριβές σημείο της πυρκαγιάς.

Ο καιρός

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 2/8, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση