30.11.2012 15:36

Παντουκειός: Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο δρόμο (ΦΩΤΟ)

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΙΟΥ- ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Έκπληκτοι έμειναν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής, οι διερχόμενοι οδηγοί με κατεύθυνση από Καρδάμυλα προς Χίο.
Αιτία αποτέλεσε η ξέφρενη πορεία ενός ογκόλιθου που αποκολλήθηκε από βουνοπλαγιά λίγο μετά το γεφύρι του Παντουκειούς με αποτέλεσμα να σταματήσει ελάχιστα μέτρα μακρύτερα από το οδόστρωμα.
Οι περαστικοί αν και κάλεσαν Δήμο και Περιφέρεια προκειμένου να λάβουν τα σχετικά προστατευτικά μέτρα φαίνεται ότι δεν συγκινήθηκε κανένας αρμόδιος κάνοντας σαν να μην άκουσαν για το περιστατικό.
Ερωτηματικά πάντως προκύπτουν από τους οδηγούς των οχημάτων που χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο οδικό άξονα σχετικά με την ευαισθησία των αρχών του νησιού να τους προστατεύσουν από το σαθρό έδαφος έτσι όπως αυτό έχει δημιουργηθεί μετά τις χωματουργικές εργασίες.
Άραγε με δεδομένη την αδυναμία της αναδόχου εταιρίας «ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε.» να συνεχίσει τις εργασίες, η Περιφέρεια θα λάβει κάποια μέτρα ή θα το πράξει αφού συμβεί το αναπόφευκτο.
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ