8.5.2015 10:40

Παίζουν με τη φλόγα

ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

Την ασυνέπεια του κράτους έχει να αντιμετωπίσει εκτός των σφικτών χρονοδιαγραμμάτων ο Δήμος Χίου, που διαβλέπει κίνδυνο ως προς τη συνέχιση των εργασιών στο πρώτο τμήμα του περιφερειακού δρόμου της πόλης.

Αιτία σύμφωνα με τον δήμαρχο Μ. Βουρνού είναι η ασυνέπεια του κράτους που εδώ και καιρό και παρότι ο πρώτος λογαριασμός είναι κατατεθειμένος και εγκεκριμένος από όλες τις υπηρεσίες δεν έχει προχωρήσει μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος στην καταβολή ποσού 500.000 ευρώ στην ανάδοχο εταιρεία.

«Ένα έργο που θα έπρεπε στην παρούσα φάση να είναι με φουλ τις μηχανές, μπαίνει σε κίνδυνο εξαιτίας της δυστοκίας της κυβέρνησης. Το μείζον είναι ότι η Χίος δεν πρέπει να στερηθεί από τις υπηρεσίες ενός έργου που έχει να προσφέρει πάρα πολλά σε όλους μας. Από την πλευρά μας έχουμε στείλει ήδη επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό ώστε να μεριμνήσει για την άμεση εκταμίευση του ποσό και την πληρωμή του εργολάβου», ανέφερε στον «π» ο κ. Βουρνούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ