12.1.2017 16:30

Παίζει με τα νεύρα μας η ΔΕΗ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Μέρα – νύχτα ανάβουν εδώ και ένα μήνα τα φώτα στις κολώνες δημοτικού της ΔΕΗ σε αρκετές οδούς της πόλης μας και απ’ ότι φαίνεται θα ανάβουν για αρκετό διάστημα ακόμη. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Βλαβών το πρόβλημα οφείλεται στη βλάβη του συστήματος Τ.Α.Σ ( δέκτης ΤηλεΑκουστικής Συχνότητας) με το οποίο δίνεται από το εργοστάσιο η εντολή αφής ή σβέσης των δικτύων.Το σύστημα έχει καταστραφεί και τα ανταλλακτικά έχουν παραγγελθεί αλλά  δεν έχουν παραληφθεί ακόμη, παρά την έγκαιρη ενεργοποίηση του αρμόδιου τμήματος της κεντρικής υπηρεσίας. Με αυτά τα δεδομένα το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Λεωφόρος Ενώσεως

Το σκοτάδι στο δυτικό διάζωμα της Λεωφόρου Ενώσεως, από το ύψος του αλιευτικού καταφυγίου της Φάρκαινας έως τα φανάρια της διασταύρωσης με τη Ροδοκανάκη  οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ, η οποία θα αποκατασταθεί σύντομα, σύμφωνα με την Υπηρεσία Βλαβών.Το σκοτάδι στο ανατολικό διάζωμα από τη διασταύρωση έως το αεροδρόμιο οφείλεται στις εργασίες επέκτασης του αεροδιαδρόμου με την εφαρμογή του clear way. Για τις ανάγκες του έργου κόπηκαν μερικές κολώνες οι οποίες θα μεταφερθούν στο ανατολικό διάζωμα, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή τροφοδοσίας μιας σειράς δικτύων. Μεταξύ αυτών είναι και το δίκτυο που αναφέρουμε. 

Οδός Λιβανού

Οι  σβησμένες λάμπες στις κολώνες δημοτικού φωτισμού στην οδό Μ. Λιβανού δεν πρέπει να μας ανησυχούν. Ο δήμος τις αντικατάστησε με παραδοσιακά φανάρια και τις έσβησε για οικονομία. Αυτό επέβαλε και η λογική, αφού είναι παράλογο να φωτίζουν ταυτόχρονα δύο κοντινά φωτιστικά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ