21.6.2022 13:19

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - «Πάμε μαζί» με τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26/06/2022 και με σύνθημα «Πάμε Μαζί» οι μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο (Συμβουλευτικό Κέντρο & Πολυδύναμο Κέντρο Β. Αιγαίου με Έδρα τη Χίο), ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Περιπατείν», ο Ε.Ε.Α.Σ. Κοφινά/Σίφι και ο Τομέας Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων συνδιοργανώνουν περίπατο την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 11:30 π.μ. στο Λωβοκομείο Κοφινά.

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό, καθώς και η έμφαση στην σημασία εννοιών όπως, η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η δημιουργία κοινωνικών δεσμών στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων. Μετά το πέρας του περιπάτου θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση από το προσωπικό των μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Χίο, αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα δύο Κέντρα στο νησί.

Χώρος εκκίνησης ορίζεται η είσοδος του δρόμου προς το κτιριακό συγκρότημα στην περιοχή του Κοφινά, στον δρόμο παράκαμψης της πόλης της Χίου.

Η Πράξη είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ