18.1.2016 9:40

Όταν η πίσσα… αστοχεί

ΤΡΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΓΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΧΙΟΥ

Σε δρόμο καρμανιόλα ιδιαίτερα για τους δικυκλιστές έχει μετατραπεί η ανηφόρα στου Γρου μετά τις εργασίες αντικατάστασης δικτύου που πραγματοποίησε προ ημερών η Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ. Παρά την προσπάθεια του ανάδοχου εργολάβου να αποκαταστήσει το οδόστρωμα, αυτό δεν επιτεύχθηκε με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό καιρό να έχουν δημιουργηθεί χαντάκια σε μήκος περίπου 300 μέτρων που θέτουν σε ασφάλεια την διέλευση κυρίως των οδηγών δικύκλων.

Όπως σημείωσαν στον «π» κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη σημειωθεί τρία, ευτυχώς ελαφρά, τροχαία ατυχήματα από δικυκλιστές που ήταν ανυποψίαστοι για την ποιότητα του οδοστρώματος.

«Εκεί που βλέπεις το οδόστρωμα να έχει αποκατασταθεί ξαφνικά αυτό μετατρέπεται σε χαντάκι. Εδώ και πολλές ημέρες φωνάζουμε στον Δήμο να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα. Η δημοσιοποίηση του θέματος ήταν η τελευταία μας λύση», σημείωσαν οι ίδιοι στον «π».

Το πρόβλημα πάντως αναγνώρισε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου Απ. Τζιώτης που επεσήμανε στον «π» ότι η αποκατάσταση του οδοστρώματος οφείλεται «στην πίσσα που αστόχησε». Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα ο ανάδοχος εργολάβος θα επιχειρήσει εκ νέου την αντικατάσταση του οδοστρώματος με νέα πίσσα. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ