1.4.2014 10:53

Ώρα τη γης με… φωταγωγημένο το «Γ. Καλουτάς»

Μία εβδομάδα μετά τη λήξη της έκθεσης το εκθεσιακό κέντρο συνεχίζει να φωτίζεται μέσα και έξω με προβολείς

Μπορεί μέχρι και το αιώνιο μνημόνιο του Παρθενώνα για μία ώρα να έμεινε στο σκοτάδι το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο η λάμψη του δεν μπορεί να συγκριθεί με το… δικό μας «Γ. Καλουτάς», το οποίο εδώ και μία εβδομάδα φωτίζεται ανελλιπώς μέρα και νύχτα, άγνωστο για ποιο λόγο.

Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, μπορεί να έχουν περάσει 7 ημέρες από τη λήξη της εμπορικής έκθεσης που φιλοξενούνταν στο Κέντρο, ωστόσο κάποιοι φεύγοντας ξέχασαν να κλείσουν το διακόπτη! Αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζονται, το εκθεσιακό κέντρο να φωτίζεται μέρα - νύχτα από τους μεγάλους προβολείς, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του κτιρίου.

«Είναι ντροπή να μιλάμε για προστασία του περιβάλλοντος και να έχουμε τόσα φώτα ανοιχτά μέρα - νύχτα. Τους έχουμε πάρει πάνω από 10 τηλέφωνα και τους παρακαλάμε να έρθουν να τα σβήσουν. Μας έχουν γράψει κανονικότατα. Εδώ και τόσες μέρες μας λένε «ναι έχετε δίκαιο» αλλά τα φώτα συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ