7.11.2013 12:07

Ολοκληρώνεται το έργο ανάπλασης της οδού Δημοκρατίας

Στο τελευταίο στάδιο έχουν φτάσει οι εργασίες για την  ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης των κτιρίων της οδού Δημοκρατίας. Οι κτιριακές επεμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί και έχουν αρχίσει τα τελευταία μερεμέτια αισθητικής διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, αφού το έργο αποτελείται από ένα σύνολο εργασιών που έχουν στόχο τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής μαζί με τα έργα που έχουν γίνει στην τάφρο του κάστρου.

Από τη Δευτέρα έχει αρχίσει το σκλίβωμα των νότιων πετρόχτιστων τοιχίων  της τάφρου στην οδό Καρπασίας, από την πλευρά των δημοτικών καταστημάτων.

«Τώρα τελειώνουμε, φτιάξαμε τα κτίρια και τώρα χτίζουμε και τον τοίχο, για να είναι όλη η περιοχή ωραία. Είναι το ίδιο έργο, σε δυο - τρείς μέρες θα έχουμε τελειώσει», μας πληροφορεί ο αλλοδαπός εργάτης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ