27.4.2021 10:09

Οι ευχές του Γιώργου Κλιαμενάκη για το Πάσχα

Θα ήθελα από την καρδιά μου, εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, να ευχηθώ σε όλες τις χιώτικες οικογένειες υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό στον άνθρωπο, που στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητο και πιο σημαντικό από ποτέ.
Ιδιαίτερα θέλω να απευθύνω ευχές στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό που νυχθημερόν δίνουν μάχες για να κερδηθεί ο πόλεμος κατά του κορονοϊού στο ακριτικό νησί μας.
Με υπομονή και επιμονή πρέπει να υπερβούμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, τη νέα εποχή.
Προαπαιτούμενα είναι οι ίσες ευκαιρίες στους νέους για εργασία, μόρφωση και πολιτισμό καθώς και ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους αγρότες που πλήττονται από την πανδημία.
Η ανιδιοτελής θυσία του Χριστού υπέρ ημών πρέπει να αποτελεί το διαχρονικό παράδειγμα προς όλους και ειδικά τους αιρετούς, ώστε, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού, να ενεργούμε υπεύθυνα, συλλογικά -πέρα από εγωκεντρισμούς και παρεοκρατία- αλλά πρώτα απ’ όλα με διαφάνεια.
Το αναστάσιμο μήνυμα μας δείχνει τον δρόμο της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της ψυχικής δύναμης.
Ας έχουμε λοιπόν πίστη στις δυνάμεις μας και ας αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δημοτών και Δήμου, σχέση που έχει διασαλευτεί.
Καλώ όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες σε μια συστράτευση κάτω από το τρίπτυχο Φερεγγυότητα – Ακεραιότητα – Δημιουργικότητα.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ