3.6.2021 17:00

Ο Δήμος Χίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου η σημερινή και ο Δήμος Χίου θα ήθελε να μοιραστεί με τους πολίτες, τη θετική αποτίμηση της πρόσφατης ποδηλατικής διοργάνωσης που διεξήχθη στο νησί, αλλά λόγω των υφιστάμενων μέτρων COVID-19 δεν ήταν σε θέση να τη δημοσιοποιήσει νωρίτερα ούτε και να προσκαλέσει το ενδιαφερόμενο κοινό.

Με επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος κατά σειρά αγώνας ENDURO Greek Series, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαΐου 2021, στην ευρύτερη περιοχή των Σκλαβιών. Η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου με τους Ποδηλάτες Χίου και συμμετοχή τής Enduro Greek Series (EGS).

Στον αγώνα έλαβαν μέρος περίπου 100 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν θερμά για την άρτια οργάνωση, η οποία θεωρήθηκε ως η καλύτερη του είδους μέχρι σήμερα.

Όπως προαναφέρθηκε, οι διοργανωτές δεν προέβησαν σε ανοιχτή προς το κοινό πρόσκληση, ενεργώντας βάσει μέτρων πρόληψης κατά του COVID-19. Και οι συμμετέχοντες με τη σειρά τους κλήθηκαν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας είτε κάνοντας test ή έχοντας μαζί τους πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.

Στις 12 και 13 Ιουνίου ακολουθεί ο αγώνας Chios MTB Fest (Mountain Bike Fest), ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί επίσης στην περιοχή των Σκλαβιών.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ