10.1.2017 14:33

Το νέο λιμάνι αποκαλύπτεται στο ευρύ κοινό

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ MASTER PLAN ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Παρουσία δεκάδων στελεχών του Υπουργείου Ναυτιλίας, στελεχών του Ο.Λ.Π. αλλά και του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια παρουσίαση των όσων προβλέπει το master plan του νέου λιμένα της Χίου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 11:30 το πρωί και θα διαρκέσει 5 περίπου ώρες όπου θα συζητηθούν οι ανάγκες, οι προοπτικές και οι λύσεις για το λιμάνι του αύριο.

Το Γενικό Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης των λιμένων Χίου, Μεστών, Λιμνιών, Ψαρών και Οινουσσών θα παρουσιάστει από τους μελετητές του, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με λίστα ομιλητών για τοποθετήσεις παρατηρήσεις και ερωτήσεις επί αυτών.

Όπως έχει γίνει γνωστό στην επίσημη παρουσίαση εκτός από τη μελετητική ομάδα θα δώσουν το «παρών» Γ.Γ. Υπουργείων, στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί στη Χίο και ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η πλήρης λίστα των ονομάτων που θα βρεθούν στη Χίο θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε ολόκληρο το Master Plan ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ