2.2.2017 9:12

Να τους μιμηθούν κι άλλοι

ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Με βασικά κριτήρια  τα τοπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της λειτουργίας και  τα αποτελέσματα των δράσεων τους βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο  οι επιχειρήσεις «ΟΖ» Δημήτρης Γεωργούλης,  Sunrise tours A. και  A. Σπανολιός O.E. και ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Chios running στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του

Ψηλά τη σημαία

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος Γιώργος Γεωργούλης απαρίθμησε τις κυριότερες δράσεις του οργανισμού την χρονιά που πέρασε και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της προάσπισης των συμφερόντων των τοπικών επιχειρηματιών.

Η επιλογή των βραβεύσεων έγινε με κύρια  κριτήρια  τα τοπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της λειτουργίας και  τα αποτελέσματα των επιχειρηματικών και κοινωνικών  δράσεων τους.

Επιμελητήριο  

Όπως τόνισε επιγραμματικά και με σαφήνεια το ΟΖ  «έχει σπάσει τα σύνορα του νησιού αφού με την πρωτότυπη ιδέα του και την εξαιρετική υλοποίηση του Μastiha project έφερε το άρωμα της  Χίου σε πολλά μέρη της Ελλάδας».

 Τα γραφείο τουρισμού Sunrise tours επιλέχθηκε επειδή έχει διακριθεί για τις άοκνες προσπάθειες του να συνδέσει την  Χίο με την Τουρκία και να αναπτύξει τις εμπορικές σχέσεις των δύο λαών.

«Η επιχείρηση ξεκίνησε την προσπάθεια της   σε δύσκολες εποχές και κάθε χρόνο βελτιώνεται και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ανανεώνοντας  το ραντεβού των μελών του Επιμελητηρίου και  του επιχειρηματικού κόσμου για το επόμενο έτος τόνισε  ότι οι οικονομικές εξελίξεις επιβάλλουν στους νέους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην καινοτομία, αλλά και να ρισκάρουν για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στη δουλειά και την ευημερία .

Καλούς δρόμους

Η προώθηση του αθλητικού τουρισμού και των ιδεωδών του ευ αγωνίζεσθε ήταν τα χαρακτηριστικά ποιοτικά γνωρίσματα που  επέβαλλαν την βράβευση του Chiosrunning.

«Ο σύλλογος σας κατάφερε να τοποθετήσει το νησί μας στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού. Ευχόμαστε καλούς δρόμους και να συνεχίσετε να διανύετε πολλά χιλιόμετρα ανιδιοτελούς προσφοράς δίνοντας το βήμα και το παράδειγμα στην τοπική κοινωνία », τόνισε ο Γ. Γεωργούλης προσφωνώντας τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  που παρέλαβαν την τιμητική αναμνηστική πλακέτα.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ