27.3.2015 12:10

"Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ναυτικών της Χίου" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΜΕΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΗ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Με αιχμή του δόρατος την στελέχωση του Οίκου Ναύτη με ιατρικό προσωπικό που θα μπορεί να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των εν ενεργεία κι απόμαχων της θάλασσας, οι ναυτικοί της Χίου στην πρώτη Γενική Συνέλευση του 2015 αποφάσισαν να διεκδικήσουν δυναμικά από τη νέα κυβέρνηση την επιστροφή του Οίκου Ναύτη στην πρότερη κατάσταση.

Συντασσόμενοι με τα υπόλοιπα ναυτεργατικά σωματεία της Ελλάδας οι ενώσεις ναυτικών Χίου, Βροντάδου, Συκιάδας, Λαγκάδας, Θυμιανών και ΠΕΣΑΕΝ, ζητούν την παρέμβαση του Θ. Δρίτσα για την άμεση πρόσληψη ιατρού, για συνταγογράφηση φαρμάκων, ώστε, όπως εξήγησε ο κ. Ατσίπαπας,  να σταματήσει η απαράδεκτη και ταπεινωτική ταλαιπωρία για προμήθεια φαρμάκων και παρακλινικών εξετάσεων. 

Επίσης οι ναυτικοί δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι η Χίος είναι μόνη περιοχή σε όλη τη χώρα στην οποία οι εξωτερικοί ιατροί (μικροβιολόγοι) δεν έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ