25.9.2012 14:23

Να μπει φρένο στην "κοινωνική ευθανασία" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ

Την αναγκαιότητα της καθολικής συμμετοχής των φορέων και των πολιτών της Χίου στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία, υπογράμμισαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το Εργατικό Κέντρο Χίου, από κοινού με την ΑΔΕΔΥ, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τον σύλλογο ΑΜΕΑ και τους νεφροπαθείς.

Χαρακτηριστική ήταν η εισήγηση της προέδρου των ΑΜΕΑ Σ. Μιχάλα η οποία τόνισε ότι οι νέες περικοπές ισοδυναμούν με κοινωνική ευθανασία, γεγονός στο οποίο συμφώνησε και ο πρόεδρος των καρκινοπαθών Χίου.

Για εξαθλίωση τους επαγγέλματος του ναυτικού και οικονομική εξαθλίωση αναφέρθηκε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ναυτικών Ιάκωβος Ζαννίκος, λέγοντας ότι θα πρέπει όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτικοί να δώσουν το παρόν στην αυριανή κινητοποίηση.

Σε ότι αφορά πάντως τα καταστήματα του κέντρου αυτά θα είναι κλειστά ενώ λουκέτο θα μπει στις καφετέριες της παραλίας από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και τις 15.00 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυριανή κινητοποίηση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση και ομιλίες στην πλατεία Βουνακίου στις 10.30 το πρωί. 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ