26.4.2012 18:48

Να μη μετατραπεί σε “Κέντρο Υγείας” το “Σκυλίτσειο” (ΒΙΝΤΕΟ)

• ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με κύριο αίτημα να δοθούν κονδύλια προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες αλλά και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των τελευταίων τριών μηνών οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Σκυλίτσειου», πραγματοποίησαν σήμερα συμβολική κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Π. Μπουμπάρη.

 

Τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΝΟΧΙ Θ. Καρτάλης όσο και ο πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Δ. Κουτσουράκης, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί να εφαρμόζεται η πολιτική των περικοπών τότε σύντομα το Σκυλίτσειο θα μετατραπεί σε πολυδύναμο ιατρείο ή Κέντρο Υγείας.

 

Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα βρεθεί λύση τόσο στο θέμα των απλήρωτων εφημεριών όσο και στα μειωμένα κονδύλια των υπερωριών εξέφρασε από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου, Π. Μπουμπάρης, υπογραμμίζοντας ότι, αν και οι γιατροί έχουν δίκαιο σε όσα ζητούν, δεν θα πρέπει να μηδενίζονται οι όποιες προσπάθειες έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

«Το Νοσοκομείο της Χίου δεν είναι το ίδιο με αυτό που ήταν πριν 5 χρόνια. Έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο,  παρά τις όποιες περικοπές έχουν υπάρξει. Ακόμα και σε ότι αφορά την πολύπαθη νέα πτέρυγα υπολογίζουμε ότι κάποια από τα τμήματά της θα λειτουργήσουν μέσα στους επόμενους 3 μήνες», κατέληξε ο κ. Μπουμπάρης. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ